ΕΝΑ ΘΕΡΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Το Eden Roc βρίσκεται στα όρια της Ρόδου & Καλλιθέας, μόλις 4χλμ. από το κέντρο της πόλης της Ρόδου και 18χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας.

Υπάρχει στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο με τακτικά δρομολόγια προς και από την πόλη της Ρόδου και σε άλλα χωριά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία.

Σημεία ενδιαφέροντος

  • Το χωριό Κοσκινού – 800μ
  • Καλλιθέα – 1 χιλιόμετρο (0.8 χλμ.)
  • Παλιά πόλη της Ρόδου – 3,5 χιλιόμετρα (2 μίλια)
  • Η πόλη της Ρόδου – 4 χιλιόμετρα (2,5 χιλιόμετρα)
  • Φαληράκι – 7 χιλιόμετρα (4,5 μίλια)
  • Αφάντου – 14 χιλιόμετρα (14 μίλια)
  • Λίνδος – 42 χιλιόμετρα (26 μίλια)

general_0002_Beach 2

Οδηγίες από το αεροδρόμιο

Ρόδος, Αεροδρόμιο Διαγόρας (RHO): Ο χρόνος οδήγησης για το Eden Roc Resort Hotel είναι 20 λεπτά και η απόσταση είναι 13 χιλιόμετρα (8 μίλια).

Οδηγίες οδήγησης: Από το αεροδρόμιο, κατευθυνθείτε αριστερά καθώς βγαίνετε και οδηγείστε ευθεία στα πρώτα φανάρια. Στο επόμενο φανάρι συνεχίστε ευθεία, ακολουθώντας τις πινακίδες προς Λίνδο-Φαληράκι-Καλλιθέα. Μετά από επτά χιλιόμετρα θα βρείτε μια άλλη σειρά φωτεινών σηματοδοτών στην οποία θα πρέπει να κατευθυνθείτε αριστερά για την Καλλιθέα και να ακολουθήσετε πινακίδες προς Καλλιθέα μέσω Κοσκινού. Μόλις περάσετε από το Κοσκινού θα φτάσετε σε ένα τελικό σύνολο φανάρια όπου θα πρέπει να στρίψετε αριστερά (στη Ρόδο) και έπειτα αμέσως μετά από 500 μέτρα για να φτάσετε στο Eden Roc.

Οδηγίες από το λιμάνι

Χρόνος οδήγησης περίπου 10 λεπτά, απόσταση 3,5χλμ

Από το κεντρικό λιμάνι κατευθυνθείτε αριστερά καθώς βγαίνετε και δεξιά στην πρώτη σειρά φωτεινών σηματοδοτών. Κάνετε αριστερά μετά από 200 μέτρα (κρατώντας το Diagoras Stadium στα δεξιά σας) και οδηγείστε πέρα από το τοπικό νεκροταφείο και το Karakonero Athletic Centre μέχρι να φτάσετε ένα σημάδι που δείχνει αριστερά για Eden Roc Hotel (λίγο μετά το Sunwing Hotel).

Ταξιδεύοντας προς το θέρετρο: Τα ταξί είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο και κοστίζουν περίπου € 20 μέχρι το ξενοδοχείο. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς και από την πόλη της Ρόδου, από όπου υπάρχουν συνδέσεις με το ξενοδοχείο. Η τιμή μπορεί να αλλάξει.

Ταξιδεύοντας στη γύρω περιοχή:> Ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε γύρω από το θέρετρο είναι με τα πόδια, ενώ ποδήλατα μπορούν επίσης να ενοικιαστούν στα περισσότερα μέρη. Ένα καλό δίκτυο δημόσιων λεωφορείων συνδέει προορισμούς σε ολόκληρη τη Ρόδο και τα ταξί έχουν σταθερούς ναύλους. Ένα αυτοκίνητο συνιστάται για να εξερευνήσετε το νησί. Τα δρομολόγια πλοίων συνδέουν τη Ρόδο με το νησί Σύμη και την ηπειρωτική Τουρκία.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Eden Roc είναι κατά βάση ένα οικογενειακο ξενοδοχείο, και εδώ και 35 χρόνια διατηρεί μια φιλική ατμόσφαιρα αφήνοντας το φυσικό περιβάλλον του «άθικτο», ενώ όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.