ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Με τη δυνατότητα επιλογής εξαιρετικών τοποθεσιών για τη γαμήλια δεξίωση, την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα άνετα δωμάτια και τις πολυτελείς σουίτες και το δικό μας πιστοποιημένο προσωπικό σχεδιασμού γάμου, το Eden Roc Resort εγγυάται μια μαγευτική γαμήλια εμπειρία και ένα γάμο ακριβώς  όπως τον ονειρευόσασταν.

Οι ειδικοί γάμου μας θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα για να διασφαλίσουν ότι δε θα παραβλέφθει καμία λεπτομέρεια, παρέχοντας ένα επίπεδο προσοχής και επαγγελματισμού που απλά δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας ή να ζητήσετε μια πρόταση από το Wedding Planner μας.

Επιτρέψτε στον εξαίσιο συνδυασμό της γραφικής ομορφιάς, του ρομαντισμού και της πολυτελείας να αναβαθμίσουν την πολύτιμη ημέρα σας και να της προσδώσουν διαχρονική κομψότητα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Eden Roc είναι κατά βάση ένα οικογενειακο ξενοδοχείο, και εδώ και 35 χρόνια διατηρεί μια φιλική ατμόσφαιρα αφήνοντας το φυσικό περιβάλλον του «άθικτο», ενώ όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.