ΓΑΜΗΛΙΟΙ ΧΩΡΟΙ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

Απολαύστε το γάμο που ονειρευόσασταν μία ζωή και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές τοποθεσίες που προσφέρει το Eden Roc.

Είτε επιθυμείτε να περιτριγυρλιζεστε από εμπνευσμένους κήπους, κομψούς καταρράκτες και γαλήνιες πισίνες ή την ηλιόλουστη ιδιωτική παραλία μας, οι εξαιρετικές τοποθεσίες μας θα σας ενθουσιάσουν.

Όποια τοποθεσία και αν επιλέξετε για τη δική σας μοναδική ημέρα, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και η άψογη εξυπηρέτηση του εξιδικευμένου προσωπικού μας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και σας υπόσχονται να δημιουργήσουν έναν πραγματικά αξέχαστο γάμο.

ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ
Απολαύστε το ρομαντικό τοπίο και την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, είτε δίπλα στην πισίνα ολυμπιακού μεγέθους του Eden Roc είτε στη μικρότερη. Και οι δύο περιοχές είναι ικανές να φιλοξενήσουν μέχρι 350 άτομα και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αποτελέσουν τον ιδανικό χώρο για σχεδόν κάθε μέγεθος γάμου.
ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
Αν προτιμάτε μια γαλήνια ατμόσφαιρα χωρίς ενοχλήσεις ανάμεσα στη φύση, φανταστείτε φαναράκια να κρέμονται από κλαδιά δέντρων ή κομψές μαρκίζες με μια ποικιλία επιλογών διακόσμησης στον ελκυστικό κήπο μας, ιδανικό για 150-200 επισκέπτες.
ΣΤΟ A LA-CARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Συνδυάζοντας την άνεση ενός εσωτερικού χώρου με την εκπληκτική θέα στον καταρράκτη και το Αιγαίο, αυτή η δελεαστική επιλογή είναι ιδανική για μικρού και μεσαίου μεγέθους γάμους (μέχρι 120 άτομα).
ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Εάν αισθάνεστε μια λιγότερο άτυπη δεξίωση ή ακόμα και μια ατμόσφαιρα πάρτυ είναι ιδανική για το γάμο σας, σκεφτείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να φτάσουν ξυπόλητοι και να χορέψουν τη νύχτα στην πανέμορφη ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Μια εξαιρετική επιλογή για μικρούς γάμους (μέγιστη χωρητικότητα: 80 άτομα).
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ