Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Eden Roc χτίστηκε το 1969 και ήταν ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα resort hotels στο νησί της Ρόδου.

Με βασικό πλεονέκτημά την πραγματικά μαγική τοποθεσία, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας το 1971, έχει επιτελέσει με επιτυχία το καθήκον της παροχής καταλυμάτων υψηλού επιπέδου και υπηρεσιών άριστης ποιότητας.

Από το 1975, όταν ανέλαβε η σημερινή διοίκηση, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε τρεις φορές, με μία σημαντική ανακαίνιση ακόμα (2006 – 2010). Το Eden Roc, το μοναδικό ξενοδοχείο στη Ρόδο με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και ιδιωτική παραλία, έγινε σύντομα ένα πραγματικό θέρετρο, το ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές διακοπές. Η εγγύτητά του, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στο διεθνές αεροδρόμιο του Διαγόρα, βοήθησε στην οικοδόμηση μιας πιστής βάσης πελατών από όλο τον κόσμο και έθεσε το Eden Roc ανάμεσα στα πιο προνομιούχα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το Eden Roc είναι κατά βάση ένα οικογενειακο ξενοδοχείο, και εδώ και 35 χρόνια διατηρεί μια φιλική ατμόσφαιρα αφήνοντας το φυσικό περιβάλλον του «άθικτο», ενώ όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Καθώς τα χρόνια παιρνού, αλλάζουν και αυξάνονται οι προσδοκίες των πελατών, έτσι και το Eden Roc προχωράει με μια σημαντική ανακαίνιση, για να παραμείνει, όπως ήταν πάντα, το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή, όπου μία υπέροχη μέρα δίνει τη θέση της σε μία ακόμα καλύτερη…

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Eden Roc είναι κατά βάση ένα οικογενειακο ξενοδοχείο, και εδώ και 35 χρόνια διατηρεί μια φιλική ατμόσφαιρα αφήνοντας το φυσικό περιβάλλον του «άθικτο», ενώ όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.